Celine Van Ouytsel doet gênante bekentenis: "Kan ik nog altijd niet"

door: LHX
Celine Van Ouytsel
Afbeelding bron: Photonews

Ex-miss België Celine Van Ouytsel haalde op haar achttiende haar rijbewijs. Dat verliep niet zonder slag of stoot.

Wanneer Celine Van Ouytsel te gast is op Joe, vertelt ze hoe moeilijk ze het vond om te leren rijden. Op haar examen had ze wel wat stress, want ze kon niet achteruit parkeren.

"Ik heb vlak voor het examen nog twee uur les gevolgd met Jean, een superleuke instructeur", herinnert ze zich. "Hij zei: het lukt nu niet, maar je zal zien, op het examen gaat dat wel lukken."

Hij bleek ongelijk te hebben: ze moest meteen parkeren, maar het mislukte. Dat bleek echter geen groot probleem te zijn. "Als je niet kan parkeren, moet je normaal terugrijden en dan is het afgelopen", aldus Celine. "Ik heb gewoon verder mogen doen."

"Mijn stress was verdwenen, want ik ging ervan uit dat ik toch gebuisd was. Al de rest verliep supergoed, en ik ben gewoon geslaagd."

Haar examen mag dan al heel wat jaren geleden zijn, er is sindsdien weinig veranderd. "Ik kan tot op de dag van vandaag nog altijd niet achteruit parkeren", bekent Celine. Daar heeft ze gelukkig wel een oplossing voor. "Gewoon een paar kilometer verder rijden en dan vind je wel een plekje."