Cristiano Ronaldo en partner Georgina delen hartverscheurend nieuws: "Je bent onze engel"

door: COS
Cristiano Ronaldo
Afbeelding bron: Photonews

Cristiano Ronaldo en zijn partner Georgina Rodriguez hebben hartverscheurend nieuws gedeeld. Ze zijn een kindje verloren.

Met een erg emotioneel bericht maken Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez bekend dat ze een kindje bij de geboorte zijn verloren. "Het is met het grootste verdriet dat we het overlijden van ons zoontje aankondigen", schrijven ze.

"Het is het grootste verlies dat je als ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons dochtertje (Georgina was zwanger van een tweeling, red.) geeft ons de kracht om dit moment met hoop en enige vorm van geluk te doorstaan", laat het koppel weten.

Daarnaast willen ze alle artsen en verpleegkundigen bedanken voor de goede zorg en steun. "We zijn kapot van dit verlies en we vragen iedereen om onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd. Onze jongen, jij bent onze engel. We zullen altijd van je houden", aldus Cristiano en Georgina.

De profvoetballer en zijn vriendin hebben samen al een dochter van 4, Alana Martina. Cristiano werd met behulp van een draagmoeder al papa van Cristiano Ronaldo Jr. (11) en de 4-jarige tweeling Mateo en Eva Maria.