Dziubi uit 'Blind Getrouwd' heeft duidelijke boodschap voor Brecht

door: STG
Blind Getrouwd S07E04
Afbeelding bron: VTM

Dziubi Steenbergen steelt al weken de harten van televisiekijkend Vlaanderen. Vanavond trekken de koppels samen op huwelijksreis. Daarin heeft Dziubi een duidelijke boodschap voor Brecht.

In een interview met HLN vertelt Dziubi vanochtend dat hij nu positief in het leven staat. Vroeger was dat anders. In de middelbare school werd hij gepest. Een moeilijke periode waarvan hij vanavond Brecht op de hoogte brengt.

Pas in het derde middelbaar durfde Dziubi het aan om aan zijn ouders te vertellen dat hij op mannen valt. Daarna vertelde hij het ook aan zijn vrienden en familie. “Ik zat bij een studentenvereniging, op een avond heb ik het voor een bomvol café verkondigd. De meesten hadden al een vermoeden, de reacties waren zó warm. Ik kreeg heel veel knuffels. Die avond heb ik ook meteen een jongen gekust, dat kon dus slechter beginnen", lacht Dziubi.

Toch blijft Dziubi nog steeds op zijn hoede. "Ik zal bijvoorbeeld niet snel affectie tonen op straat. Een snel kusje misschien, maar veel meer niet. Toen Brecht en ik in Turkije hand in hand liepen, voelde ik me niet helemaal op mijn gemak. En ook hier ben ik al nageroepen op straat", klinkt het.