Jacques Vermeire bijt van zich af nadat hij bakken kritiek over zich heen krijgt

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Binnenkort kunnen we de avonturen van de familie Vermeire volgen in een nieuwe realityreeks 'De Vermeires'. De familie kreeg intussen al heel wat kritiek over zich heen.

De voorbije weken kwam er ontzettend veel kritiek op het nieuws dat Jacques Vermeire en zijn familie binnenkort deel gaan uitmaken van onze televisieavond. Na 'De Pfaffs' en 'De Planckaerts' kunnen we dit voorjaar de avonturen van 'De Vermeires' volgen.

Daarin zullen we onder andere een bezoek aan Planckendael te zien krijgen. Dat vertelde Julie eerder al bij QMusic. De opnames zijn nu volop bezig. Heel wat mensen zitten blijkbaar niet te wachten op de avonturen van 'De Vermeires'.

Heel wat mensen denken dan ook dat ze het alleen maar 'voor het geld doen'. Kritiek waar Jacques nu mee afrekent. Hij reageert dan ook voor het eerst op de harde commentaren in Het Laatste Nieuws.

Zo vertelt hij dat zijn familie op sociale media al heel wat dingen gratis heeft laten zien. “De mensen hebben altijd al leuke dingen van ons gezien. TikToks, humor, en nu doen we het eens voor tv”, zegt Jacques. “Omdat wij meer dan een miljoen volgers hebben op onze kanalen heeft VTM gezegd: ‘Misschien kunnen we dat nu eens uitbouwen.’ En nu zouden we ineens de grote geldwolven zijn en zouden we dat niet mogen doen?”, klinkt het.