James Cooke neemt definitief besluit na twijfels over vaderschap

door: STG
James Cooke in 'Extreme Makeover Vlaanderen'
Afbeelding bron: Play4

James Cooke is momenteel te zien in 'Over De Oceaan'. Hij neemt dan ook geen blad voor de mond over zijn toekomst.

Enkele weken geleden wist James Cooke iedereen naar de keel te grijpen. In 'Over De Oceaan' deed hij dan ook een emotionele bekentenis. Hij zou graag papa willen worden.

Een rol die heel wat twijfels veroorzaakt: "Omdat ik echt de beste papa wil zijn. Als ik en Dorian papa worden, dan wil ik de beste versie van die vader zijn. Daarom twijfel ik ook zo vaak. Ik heb er hier al over nagedacht: stop nu met bang te zijn, neem die stap. Je gaat het goed doen. Maar ik mis nog een beetje zelfverzekerdheid", klonk het toen.

Dat heeft voor een groot deel te maken met wat hij vroeger in zijn eigen gezin heeft meegemaakt. "Maar dat zou eigenlijk niet mogen", beseft hij. "Want dat is dan mijn droom die me wordt afgenomen. Ik weet dat ik daar thuis iemand heel gelukkig mee zou maken", zei James.

Nu hij al even terug thuis is, heeft hij een definitief besluit genomen over het vaderschap. Dat schrijft Het Laatste Nieuws "Ik ben gewoon bang.” Gezinsuitbreiding ligt voorlopig dus nog in de toekomst. Ik vind dat als je twijfelt aan het vaderschap, je er niet voor moet gaan. Als je er volmondig ‘ja' op kan antwoorden, dan pas kan je ervoor kiezen. De verantwoordelijkheid voor een kindje is gigantisch", besluit hij.