Julie Vermeire doet opvallende uitspraak over vader Jacques: “Ben ik echt heel streng op”

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Jacques Vermeire en zijn twee kinderen Maxime en Julie Vermeire zijn een hecht team. Daar kan niet zomaar eender wie tussen komen.

Telkens Jacques Vermeire een nieuwe vriendin heeft, moet die door zijn kinderen gekeurd worden. “Ik ben daar echt heel streng op”, vertelt Julie Vermeire op Joe. 

“Papa is zo’n lieve papa en ik wil dat hij iemand goed heeft, voor de juiste redenen”, verklaart ze. Jacques kan dan ook rekenen op heel wat hulp van zijn dochter. Het was immers Julie die hem aanspoorde om iets te beginnen met Muriel, zijn vrouw die zo’n zeven jaar geleden overleed.

Ze vond Muriel immers erg lief en maakte dat meteen duidelijk aan Jacques. “Ik denk dat hij daardoor niet bang was, omdat hij wist dat we haar graag hadden”, zegt ze. 

“Nu heeft papa niemand, maar ik wens hem dat wel echt toe”, laat ze weten. “Ik hoop dat hij iemand vindt voor wie hij liefde voelt en bij wie hij zich zelf goed voelt.” Wie het dan mag worden? “Die keuze moet hij zelf maken, maar ik zal altijd wel mee kijken.”