Julie Vermeire krijgt opnieuw zware tegenslag te verwerken

door: STG
Julie Vermeire in 'De Redders'
Afbeelding bron: Play4

Julie Vermeire kreeg al eerder bakken kritiek over zich heen. Na haar passage in 'De Vermeires', kregen we haar dan ook nog weinig op televisie te zien. In Het Laatste Nieuws laat ze weten of daar binnenkort verandering in komt.

In oktober staat er voor Julie Vermeire een belangrijk moment op de agenda. Dan is de dochter van Jacques Vermeire drie jaar samen met haar vriend Laurins Dursin.

Het koppel trok recent nog naar Tenerife, waar Julie haar volgers trakteerde op een sexy badpakfoto. “Wow, je bent zo knap in dat badpak. Wat een hottie!", Hallowkes!”, klonk het toen onder meer op Instagram.

Al krijgt de actrice bij thuiskomst wel een bittere pil om te slikken. De televisiecarrière van Julie komt maar niet op gang. Wanneer we de programmatie van de zenders bekijken, is er geen spoor van Julie terug te vinden. Dat vertelt ze zelf aan Het Laatste Nieuws

Buiten korte passages in tv-programma’s zullen we Julie Vermeire dit jaar niet op het scherm zien. Ook in de toekomst heeft Julie nog geen grote projecten op tv gepland.