Julie Vermeire ten einde raad nadat ze haar nieuwe look te zien krijgt

door: STG
Julie Vermeire
Afbeelding bron: YouTube - Lau & Julie

Eerder deze week lanceerde Julie Vermeire naast haar kledingcollectie nu ook een juwelencollectie. Met de feestdagen in aantocht wil ze er dan ook graag piekfijn uitzien.

Het zijn drukke tijden voor Julie Vermeire. Ze lanceerde zopas haar nieuwe juwelencollectie en ook de opnames van 'De Vermeires' zijn volop aan de gang. 

Met de feestdagen in het vooruitzicht wil ze er dan ook graag piekfijn uitzien. Op Instagram weet ze haar volgers dan ook te verrassen met een compleet nieuwe look. 

Al wordt wel meteen duidelijk dat Julie nog grote twijfels heeft over haar nieuwe kapsel. Ze liet haar haar groeien en draagt nu ook een bril. Na de post van haar nieuwe look slaat de twijfel toe. 

“Ik vind het wel leuk omdat ik nu ook een staart kan maken. Maar de meningen bij mijn volgers zijn verdeeld. Ik denk dat ik dit wel leuk vind voor even. Maar misschien wil ik het toch nog langer", zegt Julie.

Ze roept dan ook opnieuw de hulp in van haar volgers: “Ik twijfel ook over mijn haarkleur. Moet het blond blijven of misschien iets donkerder? Laat het mij maar weten want ik ben in twijfel.”

InstaJulieVermeire07122022a.png
Afbeelding bron: Instagram @julievermeire