Karen Damen blinkt van trots door zoon Sky Van der Wee (13)

door: COS
Karen Damen in 'James De Musical'
Afbeelding bron: GoPlay

Karen Damen moest maandagochtend vroeg uit de veren. Zoals we weten een opgave voor de actrice, maar ze had er wel een goede reden voor.

Ook bij Qmusic is de herfstvakantie begonnen. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe worden deze week in de ochtendshow vervangen door Tom De Cock. Die had een opvallend ideetjes voor deze week.

Tom dacht: laat ik deze herfstvakantie elke dag een BV een handje helpen door te babysitten op hun kind. Elke dag nodigt Tom een BV-kind uit in de ochtendshow om mee te presenteren.

Maandag mocht Sky Van der Wee de spits afbijten. Karen wou het radiodebuut van haar zoon natuurlijk van dichtbij meemaken en vergezelde hem naar Vilvoorde.

Sky vertelde het wel te zien zitten om net als zijn mama eens in 'Familie' of een ander programma te acteren. Maar ook een job bij de radio zou hem wel smaken. "Ja, waarom niet? Dat zou tof zijn", zegt hij.

Sky, zoon van Karen Damen, bij de radio
Afbeelding bron: Instagram @karendamen
Sky, zoon van Karen Damen, bij de radio
Afbeelding bron: Instagram @karendamen

Een tijdje geleden vertelde Karen in Primo dat Sky vooral gebeten is door voetbal en (nog) niet echt ambities heeft om iets in de media of op het podium te doen.

"Alhoewel Sky dat zou kunnen hoor, zanger worden. Als ik hem met een liedje hoor meezingen, kan ik alleen maar constateren dat hij een heel goeie stem heeft. Maar ik denk dat het vooral zijn ambitie is om rijk te worden", aldus Karen Damen.

Sky Van der Wee, zoon van Karen Damen en Antony, bij Qmusic
Afbeelding bron: Qmusic