Kiest Nono Wauters na 'Het Jachtseizoen' net als zus Zita Wauters voor carrière in de media? Dit heeft hij er zelf over te zeggen

door: COS
Koen en Nono Wauters in 'Het Jachtseizoen'
Afbeelding bron: VTM

Van een spannende aflevering van 'Het Jachtseizoen' konden we woensdagavond niet spreken. Koen Wauters en zoon Nono Wauters bezorgden de drie jagers hun moeilijkste jacht ooit.

Voor Nono Wauters was het de eerste keer dat hij in een spelprogramma te zien was. Zijn tv-debuut was 'Het Jachtseizoen' niet. Met zijn ouders Koen Wauters en Valerie De Booser en zus Zita Wauters was hij al eens te zien in het VTM-programma 'Groeten Uit'.

"Het is niet dat ik om de haverklap vragen krijg om iets voor televisie te doen. Dat gaat ook moeilijk, want ik ben nog student", zegt Nono in Het Nieuwsblad. "Ik sluit de mediawereld niet uit. Komt er iets op mijn pad, bekijk ik dat. Maar werken in deze business is geen must."

"Het is niet mijn ambitie. Ik zie mezelf niet zoals papa een grote tv-show presenteren", zegt Nono, die jaren geleden met de Ketnet-musical zijn eerste stappen in de showbizz zette. "Het enige wat ik daarna nog deed in de media was een stem inspreken voor de Vlaamse versie van de Disneyfilm 'Mary Poppins'."