Kinderen van Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' zeggen waar het op staat na heftige periode in hun huwelijk: "Stop ermee"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Het zijn moeilijke tijden geweest voor Stijn en Nuria. Intussen zijn ze zeven jaar getrouwd en hebben ze een heftige periode achter de rug.

Stijn en Nuria zeiden zeven jaar geleden voor het eerst 'ja' tegen elkaar in het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd'. Na al die jaren spreken ze dan ook openlijk over de problemen in hun relatie. Zo lieten ze eerder al weten dat het woord scheiding al eens valt in de gesprekken die ze met elkaar hebben.

"We merken die seven year itch door het contrast met de beginjaren. Dan is alles nieuw en laat je kleine ergernissen aan je voorbijgaan. Maar afgelopen zomer ging dat niet meer en zijn er meer dan eens woorden gevallen", zegt Stijn in Dag Allemaal.

“We hebben het al over ‘scheiden’ gehad, dat geef ik eerlijk toe. Maar het is niet het uitspreken van het woord dat telt, maar wel wat je ermee doet. We zien onze relatie als een engagement, dat af en toe op punt gezet moet worden", vult Nuria aan.

Begin augustus ging het echt de slechte kant op in het huwelijk van Stijn en Nuria. Het ging zelfs zo ver dat de kinderen hen terecht gewezen hebben. "Victor kwam dan bij ons: ‘Mama en papa, stop nu eens met ruziemaken.’ Dan schrik je wel, maar ik besef dat het oké is dat onze zonen zien dat we ruziemaken. Ze zien mama en papa ook genoeg knuffelen, zoentjes geven en zeggen: ‘Ik zie je graag’”, besluit Nuria.