Maaike Cafmeyer krijgt bakken kritiek over zich heen na ongepaste opmerking over Erik Van Looy

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Heel wat televisiezenders blikken terug op het voorbije jaar met verschillende programma's. Pedro Elias fileert 2022 in 'Voordat De Bom Valt', een panelshow met onder andere Erik Van Looy en Maaike Cafmeyer.

2022 zal de geschiedenisboeken ingaan als een turbulent jaar voor Maaike Cafmeyer. Ze kreeg dan ook felle kritiek over zich heen nadat ze in opspraak kwam in de rechtszaak over grensoverschrijdend gedrag tegen Bart De Pauw.

De hele rechtszaak heeft dan ook een diepe indruk nagelaten op Maaike. Ze kreeg dan ook bakken kritiek over zich heen. “Voor een kar stront die over je wordt uitgekieperd ben je nóóit klaar”, zei ze eerder in Humo. Iets waar Maaike zich naar eigen zeggen niet had aan verwacht.

Ook nu krijgt Maaike weer harde kritiek te verwerken. Wanneer Pedro Elias vraagt aan Erik Van Looy wat zijn dieptepunt is van 2022 antwoordt Maaike "Een erectiestoornis." Een opmerking die bij heel wat volgers in het verkeerde keelgat schiet.

"Oei Maaike , oppassen , grensoverschrijdende opmerking?", "Zij mag da dan wel zeggen..." en "Spijtig dat die Maaike erin zit", klinkt het onder andere.