"Maithé Rivera gaf Sean Dhondt mep in zijn gezicht tijdens heftige ruzie"

door: PMN
Sean Dhondt en Maithé Rivera
Afbeelding bron: Instagram@ maitherivera

Maithé Rivera en Sean Dhondt hebben een serieuze ruzie gehad. Dat gebeurde tijdens hun vakantie in Turkije.

In filmpje van 'Dag Allemaal' zien we hoe Maithé Rivera fors tekeer gaat tegen haar vriend Sean Dhondt. In het Engels roept ze dat hij elke avond met andere vrouwen slaapt.

Getuigen filmden de ruzie die zo’n halfuur tot kwartier geduurd heeft. Opvallend is hoe rustig Sean blijft. Uiteindelijk is de security van het hotel moeten tussenkomen.

Sean ontkent op zijn sociale media niet dat er een ruzie was. “Normaal gezien reageren we hier nooit op, maar omdat we zagen dat ze het weer lekker dramatisch en met de nodige overdreven sensatie publiceerden, willen we er zelf voor 1 keer toch iets over zeggen.”

“In juli trokken we naar Turkije voor 10 dagen, zálige vakantie. Eén namiddag kregen we ook even ruzie, zoals elk koppel wel eens voor heeft.”

“En blijkbaar vinden sommigen het dan leuk om stiekem en ongegeneerd te gaan filmen en dat vervolgens met eigen tekst en uitleg door te sturen naar de boekskes?”

“Uiteindelijk een banale discussie, vooral door een paar ‘paradise cocktails’ te veel. (want “schat, het is all-in, dus we moeten er álles uit halen heee?!””

“Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen. Kom dat gerust ook eens filmen of een artikel over schrijven!”