Marie Verhulst doet verrassende bekentenis over haar vader Gert: "Dan zegt hij niks"

door: STG
Marie Verhulst en Gert Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

Marie Verhulst is al bijna vier jaar het nieuwe baasje van Samson. Tijdens de zomermaanden staan ze quasi dagelijks samen op het podium.

'Samson en Marie' zijn al meer dan drie jaar een onafscheidelijk duo. Gisteren ging de zomershow in première. De voorbije weken ontstond er al heel wat commotie bij de cast.

"Dat er na zo’n lange periode van samenwerken niet eens een deftige communicatie was, deed mij pijn", zei Koen eerder in Het Laatste Nieuws. "Maar het gebeurt blijkbaar wel vaker op die manier", klinkt het.

Anderhalve maand na zijn ontslag lijkt het weer beter te gaan met Koen. "Zoiets verwerk je, hoor. Er overheerst geen rancune bij mij", klonk het toen. De nieuwe cast maakt zich nu op voor de zomershows. Zo zal de burgemeester te zien zijn, maar ook nieuwkomer Michiel De Meyer speelt de rol van brandweerman Bill.

Marie Verhulst komt in Showbits met een opvallende onthulling over haar vader Gert. "Ik vind het leuk als hij komt kijken. Hij is de allergrootste kenner. Als hij komt heeft hij altijd zoiets van: doe een beetje dit en dat", zegt Marie. "Als hij het goed vindt, zegt hij helemaal niets en weten we het ook", klinkt het.