Misdaadserie op Netflix over dubbele moord houdt kijkers op het puntje van hun stoel tot de laatste seconde

door: WVDS
EL SILENCIO Netflix serie
Afbeelding bron: Netflix

Op Netflix staat een serie vol spanning, drama en mysterie. Het is een serie die je laat meeleven met de personages en je laat raden naar de waarheid achter de moord. Het is een serie die je niet snel zult vergeten.

El silencio of Muted is een verhaal dat langzaam op gang komt en een misdaadverhaal in beeld brengt. Het hoofdpersonage, Sergio Ciscar, heeft namelijk zes jaar lang gezwegen over wat er is gebeurd op de avond dat zijn ouders van hun balkon naar hun dood vielen. 

Hij wordt vrijgelaten uit de jeugdgevangenis en wordt het onderwerp van een geheim onderzoek. Een onderzoek waarbij Ana, een psychiater wil weten wat er echt is gebeurd en hem onder continue toezicht plaatst zonder dat Sergio op de hoogte is. 

Sergio wil echter alleen maar zijn zusje Noa terugvinden, die na de moord is verdwenen. Hij krijgt hulp van Marta, een meisje dat zich aangetrokken voelt tot criminelen. 

Maar Sergio wordt ook achtervolgd door agent Cabrera Hij vertrouwt Serigio niet en wil hem terugsturen naar de gevangenis. De hoofdrolspelers van El silencio zijn:

  • Arón Piper als Sergio Ciscar, de zwijgzame hoofdverdachte van de moord op zijn ouders
  • Almudena Amor als Ana, de psychiater die Sergio’s onderzoek leidt en gevoelens voor hem ontwikkelt
  • Cristina Kovani als Marta, de vriendin van Sergio die hem helpt zijn zusje te zoeken
  • Aitor Luna als agent Cabrera, de politieman die Sergio in de gaten houdt en hem wil oppakken

El silencio is een Spaanse serie. Met amper 6 afleveringen ideaal om te bingen. 

Tags