Na zijn breuk met Lore: Tom Boonen stelt ons zijn nieuwe vriendin Wiebeke voor

door: STG
Tom Boonen
Afbeelding bron: Photonews

Dinsdagochtend maakte Tom Boonen bekend dat hij zijn relatie met Lore heeft beëindigd. Hij heeft intussen al een nieuwe vriendin.

In Humo liet Tom Boonen eerder deze week al weten dat hij niet langer een koppel vormt met Lore Van de Weyer. "We komen nog altijd keigoed overeen, lopen elkaars deur plat, gaan nog samen op vakantie, maar wonen niet meer samen. Alleen: we schreeuwen dat niet van de daken", klonk het in Humo.

"Lore is altijd de vrouw van mijn leven geweest en ze is dat wellicht nog altijd. Ik heb twee prachtige dochters met mijn allerbeste vriendin en we gunnen elkaar alle geluk van de wereld." Vanochtend stelt hij dan ook vol trots zijn nieuwe vriendin Wiebeke De Wachter aan ons voor in Het Laatste Nieuws.

De nieuwe relatie van Tom bleef een goed bewaard geheim. Vorige zomer al liep hij over de festivalweides met Wiebeke, de nicht van Veldrijder Eli Iserbyt. "We hebben daar nooit een geheim van gemaakt. Alleen was het de eerste keer dat iemand me de vraag stelde", zegt Tom.

“Wiebeke woont bij me in, maar het contact met Lore was nooit beter. Sinds we uit elkaar zijn, lijkt er iets van ons te zijn afgevallen. Lore kan het ook prima met Wiebeke vinden", besluit hij.

Tags tom boonen