Nathalie Meskens krijgt harde kritiek over zich heen: "Echt geen voorbeeld voor onze jeugd"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Nathalie Meskens heeft er net een bijzonder drukke periode opzitten. Met 'Beste Kijkers' wist ze elke woensdagavond kijkend Vlaanderen te entertainen.

Een paar dagen geleden deelde Nathalie Meskens een foto op Instagram. Daarmee riep ze meteen de hulp in van haar volgers. Ze kon namelijk niet kiezen of ze zwarte botjes of lange laarzen zou dragen voor de opnames van een nieuw programma.

De meningen waren dan ook verdeeld. Al snel trok ook haar lichaam zelf de aandacht, en werd er ook daar over gesproken. 

"Veel te mager. Dat is echt geen voorbeeld meer voor onze jeugd hoor”, schrijft een volger bij de reacties. “Sorry maar helemaal niet mooi! Veeeel te mager”, klinkt het nog. Het gaat zelfs zo ver dat ook een arts zich uitspreekt over het lichaam van Nathalie. 

"Ikzelf ben arts, en heb zelf een eetstoornis gehad. Wanneer je deze foto van Nathalie vergelijkt met die in juni, amper 5 maanden geleden, zie je een hemelsbreed verschil. En toen was ze al prachtig slank. Er mag voor onze jeugd zeker ook gewezen worden op “te mager” zijn, net zoals overgewicht ook aangekaart wordt. Veel jongeren nemen nu eenmaal een voorbeeld aan bekende mensen, en op een bepaald niveau hebben ze ook een voorbeeldfunctie. De manier waarop iemand zijn mening uit is natuurlijk iets anders, maar soms is het ook “maar gewoon” uit (terechte) bezorgdheid…”, besluit ze.