Nathalie Meskens roept de hulp in van psycholoog: "Toen zakte de grond even van onder mijn voeten weg"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Nathalie Meskens is elke woensdagavond presentatrice van dienst bij VTM. Met 'Beste Kijkers' is ze al aan haar tiende seizoen toe.

We zien Nathalie Meskens nu op het scherm als presentatrice van 'Beste Kijkers'. Een job die ze nog combineert met tal van andere dingen. Zo vult Nathalie haar dagen nog met acteren, zingen en ondernemen. Daarnaast is ze natuurlijk ook nog mama van Lima en Loé. 

Omdat Nathalie zoveel verschillende jobs combineert heeft ze zichzelf ertoe verplicht strakke afspraken te maken. De laatste jaren kan ze haar agenda al beter regelen. "Zeker in de periode van mijn scheiding. Toen zakte de grond even van onder mijn voeten weg en ben ik in therapie geweest om me te laten begeleiden", zegt Nathalie in Primo.

De therapie was voor Nathalie een echte eye-opener. "Ik was duidelijk niet goed bezig. Ik heb toen beseft dat het leven niet alleen om werken draait". Zo leerde de actrice ook om tijd voor zichzelf te maken. Daarnaast realiseert Nathalie zich ook dat ze geen mama geworden is om zeven op zeven en zestien uur per dag te werken.