Siska Schoeters komt tot besef en wil wat kwijt aan Tomas De Soete: "Hoopte dat hij het niet zou lezen"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Siska Schoeters is al een tijdje terug vrijgezel. Twee jaar geleden besloot ze samen met Tomas De Soete een punt te zetten achter hun relatie.

Siska liet eerder al weten dat de breuk voor haar niet makkelijk was. "Ik heb het mezelf veel moeilijker gemaakt. Het was allemaal veel makkelijker geweest door samen te blijven, maar het geeft meer voldoening om het op deze manier te doen", klonk het in een podcast.

In de podcast ‘Anastasya Confidential’ - die draait rond zelfvertrouwen voor vrouwen - vertelde Siska hoe het ondertussen met haar gaat. "Ik denk dat ik nu in een goede fase zit. Ik ben net van mijn vent vanaf, een aanrader", klonk het toen. Een uitspraak die ze nu toch wil nuanceren.

“Ik heb dat gelezen en ik vond het supererg”, klinkt het in 'Jan Jaap op Zondag'. “De uitspraken over Tomas waren gezegd met een kwinkslag. Ik voelde mij beschaamd en hoopte dat Tomas het niet zou lezen, al leest die ook wel kranten en zit die ook wel op het internet. Dat artikel is helemaal uit de context gehaald.”