Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' nemen drastisch besluit over hun kinderen

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Vorig jaar gingen Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' door een moeilijke periode. Ook nu hebben ze een belangrijk besluit genomen.

We kennen Stijn en Nuria nog van het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd'. Het koppel maakte er dan ook geen geheim van dat ze een bijzonder moeilijk jaar hebben doorgemaakt.

“Na een heftig 2022 hebben Stijn Van Poucke en ik besloten om ons even te concentreren op ons”, schreef Nuria begin dit jaar op Instagram. “Onze relatie en dynamiek terug op rails zetten, praten, genieten en vooral dolce far niente … Dat is ons belangrijkste voornemen voor 2023", klonk het toen.

Ze geeft dan ook een update over hoe het er nu aan toe gaat. Ze zijn net terug van een romantische uitstap naar Amsterdam. "Zo genoten van jou Stijn”, schrijft Nuria bij een foto van hun tweetjes. “Ik zit graag met jou op de huwelijksrollercoaster”, schrijft ze.

Nuria geeft ook aan veel te hebben geleerd. Ze praat niet alleen over de verschillen, maar beseft ook dat ze dit meer moeten doen. Ook over hun kinderen wil ze nog wat kwijt. "Kinderen vragen f*** veel tijd en energie", besluit ze.