Tanja Dexters heeft er spijt van: "Dat had ik niet mogen doen"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Tanja Dexters heeft een turbulente periode achter de rug. Enkele weken geleden werd ze nog schuldig bevonden aan handel in cocaïne en bezit van cannabis.

De rechter sprak opschorting van straf uit en dus hoeft Tanja Dexters geen acht maanden de cel in. Tanja moet zich wel aan een probatieperiode van drie jaar houden. In die periode mag ze geen nieuwe strafbare feiten plegen.

Tanja is opgelucht dat ze niet "onterecht naar de gevangenis moest". Dat huiszoekingen niets hadden opgeleverd, stelde de ex-Miss België enigszins gerust. "Maar ik was toch lang bang voor de uitspraak. Ik leefde bijna drie jaar lang met vraagtekens", zegt Tanja in Story.

Naar eigen zeggen is Tanja immers geen dealer. "Dat telefoontje dat ik deed om cocaïne te bestellen voor vrienden die bij mij logeerden, dat had ik niet mogen doen, daar heb ik spijt van, maar anderzijds dateren die feiten van 2017", merkt Tanja op in het weekblad.

Een GAS-boete had Tanja correcter gevonden. Desondanks heeft ze vrede met de uitspraak.  "Ik moet mij drie jaar koest houden wat drugs dealen betreft, maar dat is geen probleem", besluit ze.