Wow! Zo zagen we Nuria uit 'Blind Getrouwd' nog nooit: "Natural beauty!"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Acht jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met Nuria Gilizintinova. In 2015 trad ze voor het eerst in het huwelijksbootje met Stijn Poucke. Nu laat de ex-'Blind Getrouwd'-deelneemster zich van een totaal andere kant zien.

Maandagavond konden we kijken naar het achtste seizoen van 'Blind Getrouwd'. Alle koppels hebben elkaar intussen het jawoord gegeven. Ook de makers hebben door de jaren heen erg hard gesleuteld aan de formule.

Nuria Gilizintinova mocht in 2015 de spits afbijten. Ze trad in het huwelijksbootje met Stijn Poucke, maar hun parcours was op z'n zachts gezegd niet evident. Nu ze terugkijken op het avontuur, is het gezin nog steeds gelukkig met elkaar. Dat Nuria straalt, blijkt uit de natuurlijke foto's op Instagram.

“De zon doet wonderen met mij”, schrijft ze. “Deze morgen ben ik vroeg opgestaan, nog voor de hitte, yoga, theetje, journaling, want de kinderen waren niet thuis en ik kon echt rust nemen en tijd voor mezelf", klinkt het.

Heel wat volgers zijn dan ook in de wolken over de naturelle look van Nuria. “Je bent een natural beauty”, “Je ziet er stralend uit” en “Je blinkt", wil nog iemand kwijt in de reacties.