Erik Van Looy gaat een stapje te ver: Gert Verhulst verontwaardigd

door: COS
Erik Van Looy
Afbeelding bron: GoPlay

Erik Van Looy was dinsdag te gast in 'De Tafel van Vier'. Hij sprak er onder meer over de Oscars en de nieuwste Spielberg-prent 'The Fabelmans'.

Erik Van Looy heeft Steven Spielberg ooit ontmoet in Amsterdam. "Da's een heel slimme, warme en innemende man. Ook op de set schijnt hij zo te zijn, om mee te werken. Hij is een zachte leider, wordt gezegd", zegt Erik.

"Het is vooral een heel zachte man. Een zachte leider. Dus totaal ongeschikt om directeur te worden van Plopsaland", zegt de regisseur. Hij verwijst met de uitspraak naar het mogelijk grensoverschrijdend gedrag in Plopsland.

Erik beseft meteen dat hij een stapje te ver gegaan is. "Sorry, sorry, sorry", klinkt het, terwijl Gert niet anders kan dan meelachen. "Erik Van Looy", lacht hij verontwaardigd. "Sorry, sorry. Mag ik nog komen, Gert?"

Vorige week reageerde Gert al kort op de zaak. "Het is zo dat er een intern onderzoek loopt en dat Hans (Bourlon, red.) en ik hebben afgesproken dat, zolang de resultaten daarvan niet bekend zijn, wij daarover niks communiceren. We moeten eerst weten wat er exact allemaal aan de hand is."