James Cooke tot tranen toe ontroerd door verrassing van Gert Verhulst

door: ASX
Afbeelding bron: Play4

In de Lotto Arena vond op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari ‘James, De Musical – Live On Stage’ plaats. Daarin speelden Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans zélf mee in de musical van hun eigen leven. Maar het was dit keer iemand anders die in de bloemetjes gezet werd.

In de afgelopen twee seizoenen bezorgde James Cooke heel wat bekende Vlamingen de verrassing van hun leven met een groots opgezette musical. Een schot in de roos voor zender Play4, die nu iets wou terugdoen voor het goudhaantje van dienst.

James’ collega en goede vriend Gert Verhulst werd opgetrommeld om James letterlijk in de bloemetjes te zetten na afloop van de show op vrijdagavond. Een verrassing van jewelste voor de sympathieke James, die – wat we van hem niet gewend zijn – even met zijn mond vol tanden stond.

Op de tonen van Sweet Caroline scandeerde het publiek, aangevoerd door Gert Verhulst, de woorden “Dankuwel, James”. Zoveel eer liet de goedlachse presentator niet onberoerd. James liet zijn tranen dan ook de vrije loop en genoot zichtbaar van deze leuke verrassing.