Kat Kerkhofs had vreselijke ervaring in 'The Masked Singer': "Een hel"

door: LHX
Soaperstar
Afbeelding bron: VTM

Niemand van de speurders zag het aankomen, maar vrijdagavond kwam Kat Kerkhofs uit het pak van Soaperstar in 'The Masked Singer'. Ze beleefde een parcours met veel ups en downs.

Kat Kerkhofs was ontzettend blij om te mogen meedoen met 'The Masked Singer', maar haar zelfvertrouwen kreeg al meteen een deuk tijdens de eerste repetitie met het pak aan. "Zodra ik het hoofd aandeed, voelde ik al direct dat ik geen adem kreeg", vertelt ze in 'Behind the mask'.

"Zelfs als ik gewoon sprak, was ik al buiten adem", zegt ze. Ook op het podium had ze het moeilijk. "Ik had schrik, ik was onzeker, ik was supergefrustreerd. Dat was niet leuk. Ineens besef je: ik moet hier iets op vinden, want zo gaat die eerste show nooit goedkomen."

"Wat een hel", is haar conclusie wanneer ze het pak eindelijk weer mag uitdoen. "Het viel niet mee. Ik heb keivaak naar adem moeten happen."

Voor haar derde show kreeg haar pak gelukkig eindelijk een aanpassing. De kostuummakers zorgden voor extra gaten in het hoofd van Soaperstar en maakten het hoofd iets hoger, waardoor Kats mond op een plaats met meer lucht zat. Oef!

Download nu de gratis app van Redactie24