Kat Kerkhofs krijgt erg slecht nieuws te horen van Play4: "Zien we helemaal anders"

door: STG
Kat Kerkhofs
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs

Kat Kerkhofs heeft alweer slecht nieuws gekregen. Onze noorderburen hebben een belangrijke beslissing genomen over 'Tulpen Uit Antwerpen'.

Er is meer nieuws over de muziekshow 'Tulpen Uit Antwerpen'. Vorige week raakte nog bekend dat het nieuwe programma met onder andere Kat Kerkhofs bij onze noorderburen niet langer zal worden uitgezonden omwille van de slechte kijkcijfers.

"Dat blijkt een roddel te zijn", zegt Desna Lespinoy van Het Laatste Nieuws in de podcast van 'De Mediawatchers'. "De afleveringen in Nederland zijn opgeschoven naar de zomer, omdat ze de montage anders zien. Zij willen minder nadruk op het wedstrijd element en zien het inhoudelijk anders."

"Er is meer tijd nodig om te monteren. De productie bekijkt nu hoe ze dat gaan uitspelen.", klinkt het. "Ik vrees dat dit programma net te snel in elkaar gestoken is", zegt ook Mark Coenegracht.

"Er is te weinig nagedacht om het programma fatsoenlijk te maken. Kat doet heel erg haar best, maar ze staat daar een beetje te verzuipen", klinkt het.