Nawel uit 'Big Brother' gaat Salar achterna met deze opvallende actie

door: COS
Nawel uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

'Big Brother' maakte van zestien onbekende Vlamingen en Nederlanders plots realitysterren. Ze kregen er duizenden volgers bij.

Voor veel kandidaten van 'Big Brother' drong het in het huis niet helemaal door hoe populair ze buiten het huis waren. Dat beseften ze pas toen ze de duizenden nieuwe volgers en talloze berichten in hun inbox zagen.

Nawel krijgt ook vaak hetzelfde verzoek. "Ik krijg heel veel dm's met de vraag of ik een videoboodschap wil opnemen voor een beste vriendin die fan is of iemand die jarig is en noem maar op! Langskomen op je communiefeest en zo gaat het maar door", schrijft ze op Instagram Stories.

"Ik heb er al heel veel opgenomen, en ben ook al aanwezig op twee communiefeesten. Ik wilde vandaag de gelegenheid 'niets doen' gebruiken om voor jullie nu video's op te nemen voor je geliefde, mama, beste vriendin, noem het maar op, tegen een kleine vergoeding", aldus Nawel.

Met dit opvallende idee gaat Nawel 'Big Brother'-winnaar Salar achterna. Die deed afgelopen weekend een gelijkaardige mededeling via sociale media.

Nawel uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @nawelsg