Rani De Coninck doet monden openvallen met onthulling over 'De Allerslimste Mens'-passage

door: COS
Rani De Coninck in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'
Afbeelding bron: GoPlay

Deze week zagen we Rani De Coninck in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. De vrolijke radiopresentatrice hield het maar één aflevering vol.

Zelf gaf Rani De Coninck al aan dat ze haar kansen om 'De Allerslimste Mens ter Wereld' te worden laag inschatte. Ze had het over haar brain fog, maar nu blijkt er méér aan de hand. Rani zat namelijk met buikgriep in de opnames. Dat vertelt ze op Instagram.

"Je ziet er nochtans goed uit", merkt een volger op. "Dat is dan vooral de verdienste van die geweldige make-up artieste achter de schermen!", zegt Rani. Zonder zou ze er even beroerd uitgezien hebben dan hoe ze zich voelde: "Kotsmisselijk."

Volgers hebben inderdaad opgemerkt dat Rani niet in haar 'gewone doen' was. "Zeg dat wel... Het was de 'Rani light', met een halve apotheek en geen eten in haar lijf! Maar ik heb het einde van de opname gehaald en heb m’n best gedaan om er nog iéts van te maken", zegt ze.

Rani's fans hadden het leuk gevonden, als ze er wat langer in zou zitten. "Maar een tweede opname had ik in die toestand niet aangekund", beseft ze. "Heb alles gegeven en daarna een week in de zetel gelegen", aldus Rani De Coninck.