Conner Rousseau licht een tipje van de sluier over zijn boek ‘T.’: “Ik vind het wel spannend”

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau is nog maar 27 jaar, voorzitter van Sp.a en slaagde er mee in om een regering op de been te brengen. Stof genoeg voor een boek, dat de titel ‘T.’ zal krijgen en in december verwacht wordt.

“Met de onderhandelingen heeft mijn boek wat vertraging opgelopen. Ik verwacht dat het nog een maand gaat duren ongeveer om het af te krijgen. In december hoop ik het voor te stellen en momenteel kunnen mensen het al pre-orderen”, zegt Conner Rousseau in gesprek met Redactie24.

“Ik vind het wel spannend, want ik was persoonlijk nog niet van plan om nu al een boek te schrijven, maar verschillende uitgeverijen kwamen naar me toe met de vraag. Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts had een heel leuke insteek en zij hebben me overtuigd.” 

Jullie zullen veel over me te weten komen

“Ik vertel in het boek waarom ik aan politiek doe en wie ik ben. Je gaat er ook antwoorden vinden op vragen zoals: Hoe kan je zo jong voorzitter worden? Waarom doe je dat? Hoe durf je dat op die leeftijd?” 

“Ik vertel ook over situaties die ik heb meegemaakt op de jeugdkampen waar ik leider was. Daar heb ik heel wat bijzondere mensen leren kennen. Het geeft ook weer wat ik in mijn leven tot nu toe al gedaan en meegemaakt heb en vooral waarvoor ik sta.”