Opnieuw klacht ingediend tegen Conner Rousseau: “Ernstige zedenfeiten”

door: PMN
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Het Antwerpse parket heeft een klacht ontvangen tegen Conner Rousseau. De Antwerpse procureur maakte dat nieuws donderdag bekend.

Het Nieuwsblad heeft van verschillende bronnen vernomen dat advocaat Jorgen Van Laer donderdag een afspraak had met de procureur Franky De Keyzer. Er werd eerder al een klacht tegen Conner Rousseau door het parket van West-Vlaanderen geseponeerd. Verder is er ook nog een vooronderzoek bezig nadat een moeder melding had gemaakt bij het parket wegens het gedrag van Rousseau bij haar zoon.

En nu is er dus opnieuw een klacht ingediend. Van Laer zou gesproken over meerdere misdrijven en ernstige zedenfeiten bij zijn nu 24-jarige cliënt. De redactie van Het Nieuwsblad zegt weet te hebben van een relatie die heel slecht afgelopen is en dat er daar sprake was van “ernstige zedenfeiten.”

De cliënt van de advocaat heeft zich voorlopig nog geen burgerlijke partij gesteld. De procureur moet nu beslissen of er een opsporingsonderzoek komt, dan wel een officieel gerechtelijk onderzoek naar strafbare feiten gepleegd door de Vooruit-voorzitter. Met een onderzoeksrechter die allerlei onderzoeksdaden beveelt.

Bij de partij Vooruit zijn ze op de hoogte van het nieuws. "Bepaalde figuren binnen de politiek en de media proberen de reputatie van Rousseau te beschadigen met roddels, geruchten en leugens. Ze zetten mensen bewust aan om het gerecht te betrekken om hun laster meer gewicht te geven. De geruchten zijn niet nieuw", zo reageert men daar op het nieuws.