Sihame El Kaouakibi haalt uit naar bewindvoerster: “Ongehoord en onethisch”

door: BVDO
Afbeelding bron: Photonews

Sihame El Kaouakibi heeft op sociale media stevig uitgehaald naar bewindvoerster Annemie Moens. Die zou volgens El Kaouakibi niet op de juiste manier te werk gaan in het dossier.

De politica van Open VLD reageert op beschuldigingen die in VTM Nieuws genoemd werden. Die zouden komen uit het document dat bewindvoerster Annemie Moens voor de rechtbank heeft opgesteld.

Volgens VTM Nieuws zou er met zes facturen ter waarde van 55.000 euro geknoeid zijn vooraleer die voorgelegd werden aan de stad Antwerpen. Volgens gerechtsjournalist Faroek Özgünes is het zo duidelijk dat er onterecht subsidies werden binnengehaald door Let's Go Urban.

El Kaouakibi heeft op sociale media fors uitgehaald naar bewindvoerster Annemie Moens. De politica van Open VLD spreekt van "documenten waar we al weken op wachten om ze in de rechtbank te behandelen, maar die nu dus wel op de redactie van VTM liggen. We weten dat de bewindvoerster meerdere malen met de pers gesproken heeft, en dit is niet alleen ongehoord, maar ook onethisch. Er wordt wederom verwarring gezaaid over de aankopen voor de nieuwbouw van Let's Go Urban. Ik wil een snelle behandeling van mijn zaak. In de rechtszaal, niet in de media”, klinkt het in de videoboodschap.