Trump blijft wild om zich heen slaan: "Dat zou volledige verkiezing ernstig beïnvloeden"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

Donald Trump heeft de verkiezingsoverwinning van Joe Biden nog steeds niet erkend en het ziet er ook niet naar uit dat hij dit snel zal doen, integendeel. Hij blijft spreken van verkiezingsfraude.

Zondag reageerde Donald Trump voor het eerst na de overwinningsspeech van Joe Biden en het was niet om hem te feliciteren.

Op Twitter plaatste Trump opnieuw beschuldigingen over fraude. Hij trekt de verkiezingsuitslag in twijfel. 

"We moeten kijken naar de stemmen. We beginnen net met de tabulatie. We moeten de beschuldigingen bekijken. We zien een aantal verklaringen dat er sprake is van stemfraude."

"We hebben een geschiedenis in dit land van verkiezingsproblemen. In Pennsylvania had je een bevel van het Hooggerechtshof om hen te verplichten tot het scheiden van de stemmen die na de wettelijke termijn werden ontvangen. Dat is een grote groep stembiljetten."

"Als je het hebt over systeemproblemen, gaat het erom hoe deze stembiljetten werden geauthenticeerd, want als er een probleem is in het systeem met authenticatie, dan zou dat de volledige verkiezing ernstig beïnvloeden - En wat me zorgen baart is dat we meer dan honderd miljoen 'mail-in' stembiljetten hadden in steden zoals Philladelphia en Detroit.