Vlaams Belanger haalt vernietigend uit naar Brusselse Gay Pride: “Waarschuwing voor holebi’s”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Vandaag was er een groot feest in Brussel: de Gay Pride. Vlaams Belanger Chris Janssens haalt er scherp naar uit.

Chris Janssens reageert op zijn Twitter. Hij zegt geen deel te willen uitmaken van die gemeenschap.

“Vandaag vindt de Brussels Pride plaats, de Belgische versie van de Gay Pride. Wat ooit begon als een parade voor de verbetering van de rechten van holebi’s, is de laatste jaren verworden tot een mars in handen van activistische fanaten die pas tevreden zullen zijn als elk mens zijn unieke gender en geaardheid heeft”, vindt Janssens. 

“De woordvoerders van de ‘LGBTQIA+-community’ lijken voltijds bezig te zijn met zoveel mogelijk letters en tekens aan hun ‘community’ toe te voegen. Ze zoeken daarmee vooral aandacht voor zichzelf en verspreiden intussen een beeld waar veel holebi’s zich niet mee willen vereenzelvigen.” 

“De Brussels Pride zou – zoals een pakje sigaretten – een waarschuwing voor holebi’s moeten bevatten: blijf weg als je jezelf geen schade wil toebrengen.”

“Hoe meer wettelijke rechten verworven werden (homohuwelijk, homoadoptie), hoe meer de regenboogorganisaties op zoek gingen naar andere seksuele geaardheden en genderidentiteiten. Je bent anno 2023 pas helemaal inclusief als je het hele spectrum van de LGBTTQQIAAP-‘gemeenschap’ omarmt: Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Transsexual, Queer, Questioning, Intersex, Ally, Asexual, Pansexual.”

“Ik zeg daarover twee dingen: Ik wil er niet mee geassocieerd worden. De LGBTQIA+-‘gemeenschap’ bestaat niet.”