"Daarom zullen prins Harry en Meghan Markle niet terugkeren naar de koninklijke familie"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

In 2020 zetten Meghan Markle en prins Harry een stap opzij in de koninklijke familie. Ze vertrokken vervolgens naar de Verenigde Staten.

Meghan Markle en prins Harry kwamen een maand geleden nog eens in het Verenigd Koninkrijk. Hun bezoekje had te maken met het Platinum Jubilee van Queen Elizabeth. Ook Archie en Lilibet kwamen met hun ouders mee. Voor Lili was het haar eerst bezoek.

Veel royaltyfans zijn nog steeds niet te spreken over het vertrek van Meghan en Harry. Anderen hopen dan weer dat ze zich opnieuw zullen aansluiten bij de koninklijke familie. Volgens experts mogen ze die droom echter opbergen. Meghan zou in Amerika namelijk de politiek in willen.

"Er waren geruchten dat Harry en Meghan een soort parttime rol zouden kunnen spelen, maar ik heb het gevoel dat Meghan vrij duidelijk maakt dat ze geïnteresseerd is in politiek activisme", zegt professor Pauline Maclaran aan express.co.uk.

"Ik denk dat de interesse van Harry en Meghan - maar vooral die van Meghan - niet bij de koninklijke familie liggen, dus ik zie ze niet snel terugkeren", aldus de professor.