Documentaire doet straffe onthullingen over Meghan Markle: "Ongezien in het paleis"

door: BCM
Afbeelding bron: Photonews

Buckingham Palace startte een onderzoek naar mogelijke pesterijen van Meghan Markle, echtgenote van prins Harry. Achteraf werd bekendgemaakt dat de resultaten van dat onderzoek nooit zullen meegedeeld worden.

Op zijn minst een vreemde beslissing te noemen, dat vindt ook '60 Minutes Australia'. In een nieuwe documentaire doet het onderzoeksprogramma straffe onthullingen over Meghan Markle.

In de documentaire komt Valentine Low, royaltycorrespondent voor 'The Times of London' aan het woord. "Het personeel van Meghan hield de pesterijen lange tijd voor zichzelf. Tot Meghan besloot om zichzelf af te schilderen als slachtoffer bij Oprah Winfrey. Toen stapten ze rechtstreeks naar mij en ik maakte het verhaal publiek bekend in de krant", aldus Low.

Low beweert ontegensprekelijke bewijzen te hebben van Meghans pesterijen. "Ik heb documenten die alles kunnen bevestigen: sommige medewerkers waren vollédig gebroken door de dingen die Meghan tegen hen zei."

Het kwam zelfs zo ver dat personeelsleden achteraf mentale hulpverlening nodig hadden. En bovendien zijn er veel mensen vertrokken. "Daar hadden ze een reden voor. Ze wilden daar weg. Ongezien, bij zo’n gewilde job als eentje in het paleis. Ze zijn weggepest", besluit royaltykenner Low.