Meghan Markle beleeft verschrikkelijk moment: "Brand uitgebroken in de kamer van Archie"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

In 2019 waren Meghan Markle en prins Harry nog werkende royals. Ze waren net de trotse ouders van zoontje Archie geworden toen ze op koninklijk bezoek naar Zuid-Afrika moesten.

Archie was ongeveer 4,5 maanden oud toen Meghan Markle en prins Harry in Zuid-Afrika werden ontvangen. Meghan en Harry vertrokken naar een officieel bezoek. Archie vertrok met nanny Lauren naar de verblijfplaats van het gezin en zou een dutje gaan doen na de lange vlucht.

"We waren klaar met het bezoek, stapten in de auto en ze zeiden: 'Er is een brand geweest in jullie verblijfplaats. Er is een brand geweest in de babykamer.'", herinnert Meghan zich in haar podcast 'Archetypes'. Normaal had Archie daar moeten slapen, maar nanny Lauren was de reddende engel gebleken.

"Haar instinct was om hem mee te nemen voor een snack voor ze hem te slapen zou leggen. In de tijd dat ze naar beneden ging, was de verwarming in de kinderkamer in brand geschoten", vertelt Meghan, die het duidelijk moeilijk heeft.

"Er was geen rookmelder. Er was gewoon iemand die toevallig de brandgeur opmerkte en de brand heeft geblust", legt Meghan uit. Het had heel slecht kunnen aflopen, beseft Meghan. "Archie was daar normaal aan het slapen."