Royalty-kenners geloven er niet meer in: "Prins Harry gaat dat niet doen"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Er zijn twijfels opgedoken over wanneer de Britse prins Harry zijn volgende trip naar het Verenigd Koninkrijk zal maken.

De hertog van Sussex zou op 1 juli samen met zijn broer, prins William, een herdenking voor hun moeder, de in 1997 dodelijk verongelukte prinses Diana, moeten bijwonen.

De broers zouden dan samen een standbeeld onthullen ter nagedachtenis van Diana, op de dag dat ze normaal gezien 60 jaar geworden zou zijn.

Maar volgens het Britse Metro is het lang niet zeker dat prins Harry de reis naar zijn thuisland zal maken, de tweede sinds zijn verhuis naar de Verenigde Staten.

Tweede kind Harry en Meghan

Royaltywatcher Phil Dampier vertelde aan The Sun: "Persoonlijk denk ik niet dat Meghan Markle zal terugkeren naar het Verenigd Koninkrijk. En er moet serieus getwijfeld worden of Harry zal afzakken voor de onthulling van het standbeeld."

Eerder liet een royaltywatcher van The Daily Mirror al verstaan dat de geboorte van het tweede kind van Harry en Meghan een handig excuus zou zijn om niet af te reizen en de koninklijke familie niet onder ogen te moeten komen.