ALDI-klanten delen dezelfde ergernis: "En ze vertikken het om er iets aan te doen"

door: STS
ALDI
Afbeelding bron: Photonews

ALDI krijgt commentaar van klanten na het posten van een bericht op Facebook. Daarin prijst de supermarktketen de winkelindeling aan, die ervoor zorgt dat boodschappen doen vlot verloopt.

"Winkelen in een recordtempo? Bij ALDI kan het, want dankzij onze logische en makkelijke winkelindeling doe jij je boodschappen in minder dan 20 minuten", lezen we.

Veel volgers wijzen de supermarktketen er echter op dat je die gewonnen tijd weer verliest bij het aanschuiven aan de kassa.

"Ik heb inderdaad alles op minder dan 20 minuten... Om dan meer dan 20 minuten aan de kassa te staan...", reageert Marika.

"Vijf minuten winkelen en vijftien minuten aan één kassa staan aanschuiven", lacht Kevin.

"In de winkel gaat het vlug, maar aan de kassa duurt het wel lang. Er is dikwijls maar één kassa open", zegt Julienne.

"Ik winkel via mijn lijstje bij ALDI en weet de prijs ook voordien. 20 minuten winkelen en een half uur aan de kassa, wanneer er iemand voor mij staat die de halve winkel leegkocht", schrijft Sabrina.

"Bij Lidl sta je nooit te wachten aan de kassa, bij ALDI duurt het altijd lang en moet ik heel vaak zelf zeggen: 'Gaat er geen andere kassa open?'", reageert Armon.

"Veel te lang aanschuiven aan de kassa bij ALDI. Ze vertikken het om extra kassa's open te doen. Vandaar dat ik zelden naar een Aldi ga", schrijft Gert.

"In de Carrefour en Delhaize sta je nog veel langer aan de kassa hoor. Gewoon irritant daar", vindt Christina.