Colruyt-klant doet vaststelling: "Zij plunderen de promoties"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Een klant van Colruyt vindt dat er te veel producten in promotie worden opgekocht door uitbaters van nachtwinkels. De supermarktketen reageerde.

"Het zou leuk zijn indien er op alle promo's een beperkt aantal per klant zou zijn. Ik zie bijna elke promo op platte karren verdwijnen naar de nachtwinkels", schrijft een klant in een bericht op de Facebookpagina van Colruyt.

De klantendienst van Colruyt reageerde: "Bedankt voor je reactie. Ik begrijp je standpunt volledig. Ik laat je graag weten dat dit professionele klanten zijn. Ze worden altijd begeleid door een accountmanager en het is de bedoeling dat ze zoveel mogelijk bij onze dienst Colruyt Professionals bestellen om voorraad vrij te maken voor particuliere klanten."

"Nu is het altijd mogelijk dat ze artikelen vergeten te bestellen of dat er onvoorziene omstandigheden zijn. In dit geval maken de professionele klanten hun aankopen compleet met de voorraad in het schap. Belangrijk punt: wij maken geen verschil tussen onze klanten. Iedereen is welkom in onze winkels."

De klant reageerde hierop: "Dus de professionele klanten 'vergeten' te bestellen en plunderen dan maar de promoties weg voor de 'niet-professionele' klanten... Duidelijk."

Meer Colruyt Professionals-winkels op komst

Colruyt: "Professionele klanten blijven ook mensen. Het kan iedereen overkomen iets te vergeten. Zoals eerder uitgelegd, worden zij begeleid door een accountmanager om zo veel mogelijk te bestellen. We hebben ook Colruyt Professionals-winkels die volledig voor hen zijn ingericht. Het doel? De voorraad van de 'traditionele' Colruyt-winkels voor particulieren zoveel mogelijk vrijmaken."

"We zijn ook van plan om het netwerk van Colruyt Professionals-winkels in de toekomst uit te breiden, onder andere om deze reden."

Volg Redactie24 nu op Instagram