Colruyt-klant moet aankoop weggooien: "Wat een teleurstelling: taai en geen smaak"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Colruyt

Een vrouw die bij Colruyt ging winkelen is ontevreden over haar aankoop. Die gooide ze meteen weg omdat de kwaliteit volgens haar te wensen over liet.

"Gisteren nog maar eens kersen gekocht... Man man, wat een teleurstelling. Taai, geen smaak en precies rekkers", schrijft een vrouw op de Facebookpagina van Colruyt.

"Dat kersen dit jaar wat minder van kwaliteit zouden zijn door de regen was ik op voorbereid, maar bij andere warenhuizen hebben ze toch deftige kersen en vooral ook mooie aardbeien. Die heb ik zelfs niet meegepakt omdat ze er niet fris uit zagen... Kwaliteit bij jullie fruit ligt tegenwoordig serieus onder de nul... Kersen liggen trouwens bij de compost."

De klantendienst van Colruyt reageerde: "Oh nee! Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze kersen. We vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk en nemen de feedback van onze klanten serieus."

"Feedback is waardevol"

"Je feedback is heel waardevol en helpt ons om beter te worden", klonk het verder nog. De klant werd gevraagd om meer details te bezorgen via het contactformulier.

"We sturen je opmerking direct door naar onze kwaliteitsdienst, die het goed zal bekijken en, indien nodig, maatregelen zal nemen om het op te lossen. Bedankt voor je feedback en je hulp om ons te verbeteren."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp