Colruyt-klant staat versteld van situatie aan kassa: "Ik braak ervan!"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw die in een supermarkt van Colruyt ging winkelen, trok er grote ogen. Ze beschrijft op Facebook wat ze zag: "Frustraties, frustraties..."

"Daarnet, in de Colruyt, aan de kassa, was een Aziatisch koppel nog iets vergeten. De man ging het nog snel halen, maar niet snel genoeg voor het bejaarde koppel dat achter hen en voor mij stond."

"De bediende aan de kassa was klaar met de kar en de bejaarde vrouw begon te zagen en te klagen dat ze maar even aan de kant moest gaan. Ze duwde letterlijk bijna haar kar tegen het achterste van die vrouw!"

"Als ze al bij al drie minuutjes hebben moeten wachten dan is het al veel. Daarna moest ze zo nodig links en rechts ook nog eens bevestiging krijgen van anderen dat dat toch echt niet kon."

"Wat mij echt deed koken was de kritiek die ze had op de winkelbediende, die van Afrikaanse origine was. Ik wil zelfs niet herhalen wat ze zei, ben ook blij dat hij het zelf niet hoorde. Ik braak ervan!"

Zucht. Waar is het geduld en de verdraagzaamheid, de liefde? 'Haast en spoed is zelden goed!' Of 'langzaamaan, dan breekt het lijntje niet'."

"Het is bewezen dat een gehaast leven en langdurige stress negatieve effecten kunnen hebben op de gezondheid, wat mogelijk de levensduur kan beïnvloeden."

"Dus mevrouw, als je er nog een paar jaartjes wil bijdoen, dan adviseer ik je ten stelligste om je wat minder druk te maken, te genieten van je pensioen en in het vervolg misschien je boodschappen te doen op een minder druk moment en niet om 16.00 uur, wanneer iedereen gaat winkelen, jullie hebben verdorie de hele dag tijd! Ik stuur jou een beetje liefde, misschien kun je het wel goed goed gebruiken."

(Archieffoto)