Colruyt roept product terug: "Kan voor verwondingen zorgen bij kinderen"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: MRO

Colruyt roept een artikel terug van bij de klanten. Het gaat om speelgoed waarvan een onderdeel voor verwondingen kan zorgen.

Het gaat om het badspeelgoed 'Robo Alive Junior Baby Shark Sing and Swim'. Het product draagt artikelnummer 219662 en barcodenummer 4894680002678. Het werd van 1/12/2021 tot en met 30/4/2022 verkocht.

"Dit artikel, in blauw, geel of roze, heeft een harde plastic vin aan de bovenkant. Die kan mogelijk voor verwondingen zorgen", legt Colruyt uit.

"Daarom roept leverancier ZURU Inc wereldwijd alle betrokken artikelen terug. Ze werden intussen in alle winkels uit de rekken gehaald."

"Aan klanten die dit artikel gekocht hebben, wordt gevraagd om het niet meer te gebruiken. Het aankoopbedrag wordt volledig terugbetaald", garandeert Colruyt.

Dat kan op drie manieren, laat de supermarktketen weten: "Na registratie via de speciale recall-website www.recallrtr.com/bathshark, door te bellen naar de speciale recall-telefoonlijn 0800/1800.996, of door het artikel terug te brengen naar een Colruyt-winkel."

Terugroeping badspeelgoed
Afbeelding bron: Colruyt