Gloednieuwe supermarkt opent: "Met laadpalen voor elektrische wagens"

door: STS
Supermarkt - groenten
Afbeelding bron: Shutterstock/Extarz

Vrijdag opent een nieuwe supermarkt de deuren. Klanten kunnen er tijdens het winkelen hun elektrische wagen opladen.

OKay opent zijn 146ste winkel, en dit in het West-Vlaamse Anzegem. In de Statiestraat wordt een 550 m² grote winkel ingericht, die op vrijdag 18 augustus voor het eerst de deuren opent voor klanten.

"De buurtsupermarkt behoort tot de nieuwe generatie OKay-winkels en heeft een frisse, moderne inrichting", klinkt het bij Colruyt Group.

"In de freshmart zorgen de brede doorgang en glazen wand voor een aangename winkelervaring. Ons uitgebreide assortiment dagvers fruit en groenten komt er volledig tot zijn recht", zegt winkelmanager Steven Ledure.

"Fruit en groenten, maar ook brood, zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden zijn allemaal dagvers te verkrijgen."

"Net buiten de freshmart hebben we bovendien een meubel geplaatst met een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor een lekkere apero-avond met vrienden."

"Er is voldoende parkeergelegenheid en voor elektrische auto’s zijn er twee laadpalen voorzien. Klanten die met de fiets komen, kunnen gebruikmaken van de ruime fietsenstalling, waar ook plaats is voor bakfietsen."