Klant haalt uit naar Colruyt: "Niet meer wat het was, net zoals Aldi"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw heeft uitgehaald naar Colruyt nadat ze een gemerkt had dat de supermarktketen een product duurder verkocht dan bij Carrefour het geval was. De klantendienst van Colruyt is bereid om de zaak te onderzoeken.

Colruyt postte deze week een bericht op Facebook, waarin nieuwe acties op verse producten worden aangeprezen.

Maar een klant had een opmerking: "Op 21 juni kostte een Carrefour-bloemkool 1,99 euro, en bij Colruyt was dat 2,5 euro", schrijft Annelore.

"Ik heb ook al enkele producten gezien die duurder zijn in de Colruyt", reageert Daria daarop. "Colruyt is net als Aldi niet meer wat het was", concludeert Annelore.

De klantendienst van de supermarktketen voelde zich geroepen om te reageren. "Hey Annelore, goed dat je een prijsverschil hebt opgemerkt. Ik keek dit even verder voor je na. Op de website van Carrefour kan ik enkel de prijs van 2,59 euro terugvinden voor de bloemkool. Waar zag jij de prijs van 1, 99 euro? Of was deze prijs enkel geldig op 21 juni? Indien je me je Xtra-kaartnummer doorgeeft en een bewijs van de lagere prijs bij Carrefour, dan zoek ik dat graag verder voor je uit."