Klant wil dat Aldi dringend ingrijpt: “Is al de derde keer dat mij dit overkomt”

door: BVDO
Aldi
Afbeelding bron: Photonews

De klantendienst van supermarktketen Aldi krijgt dagelijks te maken met ontevreden klanten. De laatste tijd zijn er vaak klachten over vlees.

De voorbije dagen kreeg Aldi af te rekenen met slecht vlees. Er moesten diverse worsten teruggenomen worden voor een mogelijke salmonellabesmetting. Maar ook ander vlees is blijkbaar niet in orde.

Klant J.-C. D. laat via de Community van de supermarktketen op Facebook weten dat hij geregeld te maken krijgt met slecht vlees. “Het is al de derde keer dat mij dit overkomt”, schrijft de man op de sociale media.

Volgens D. neemt Aldi zelfs niet de tijd om te reageren op zijn klachten. De man kocht gehakt en americain aan. “De houdbaarheidsdata waren nog goed, maar toen ik de bakjes opende kwam er een geur van bedorven vlees uit”, klinkt het.

De man schrijft verder dat Aldi niks aan het voorval kan doen, maar is wel van oordeel dat ze moeten ingrijpen tegen de leverancier. Het gaat hem niet om de centen, maar hij wil wel aanklagen dat mensen ziek kunnen worden van het vlees.