Klanten discussiëren over verandering die ze opmerken bij Action: "Vervelend"

door: MRO
Action

Klanten discussiëren druk over een grote verandering bij winkelketen Action. In heel wat winkels van Action werd de indeling veranderd waardoor je als klant in het begin langer moet zoeken om bepaalde producten te vinden.

In de populaire Facebookgroep 'Alles van de Action' stelt iemand de vraag of ook bij andere winkels de indeling van de Action helemaal is veranderd. 'Het lijkt wel een speurtocht nu als je iets zoekt', klinkt het.

Er wordt druk op deze vraag gereageerd. Heel wat klanten bevestigen dat de indeling in het Action-filiaal waar zij winkelen veranderd is. Sommigen vinden het vervelend. "Super irritant. Doen ze expres zodat je nu weer alles langs loopt en daardoor misschien meer meeneemt", reageert iemand.

"Dat doen ze, zo kom je ook weer andere dingen tegen waarvan je denkt: 'Dat neem ik ook even mee', is voor de omzet weer goed" en "Heel vervelend, alles opnieuw zoeken en totaal niet logisch", klinkt het nog in de reacties.

Veel klanten vinden het allemaal niet zo erg. "Nu ben je verplicht in een rondje winkel om alles te zoeken, maar dat doe je normaal altijd dus zie ik het probleem niet." 

"Het is eventjes zoeken, maar dat went snel."

Tags action