Klanten kopen nu bij Wibra vernieuwd en handig product van populaire Dasty

door: MRO
wibra
Afbeelding bron: Wibra

Heel wat klanten gaan naar Wibra voor de producten van het populaire merk Dasty. Nu kan je bij de winkelketen de vernieuwde reiniger voor je wasmachine en vaatwasser van Dasty kopen.

Om de prestaties van je wasmachine en je vaatwasser optimaal te houden en de levensduur van de apparaten te verlengen, is het belangrijk om deze regelmatig te reinigen. Bij Wibra kan je nu één product kopen om je vaatwasser en je wasmachine te reinigen.

"De vernieuwde Dasty wasmachine en vaatwasmachinereiniger is speciaal gemaakt voor het reinigen van de wasmachine en vaatwasser en zal er voor zorgen dat het vuil in de leidingen en afvoer van je apparaat wordt verwijdert", belooft Wibra.

De Dasty vaatwasser en wasmachinereiniger is te koop voor 2,49 euro en één bus bevat 250 ml.

Hoe vaak moet je je vaatwasser en wasmachine reinigen?

In het algemeen wordt aanbevolen om je vaatwasser één keer per maand diep te reinigen. Dit helpt om hardnekkige voedselresten, vet en kalkaanslag te verwijderen die zich in de loop van de tijd kunnen ophopen en de werking van het apparaat kunnen beïnvloeden.

Ook je wasmachine reinig je best minstens eenmaal per maand. Dit helpt om opbouw van zeep en andere afzettingen te voorkomen die de efficiëntie van je wasmachine kunnen beïnvloeden.

dasty
Afbeelding bron: Wibra