Klanten spreken klare taal nadat Lidl opvallende vraag stelt op sociale media

door: BVDO
Lidl supermarkt
Afbeelding bron: David Marin Foto / Shutterstock.com

Supermarktketen Lidl wou graag weten wat er leeft bij de klanten. Het richtte zich op sociale media tot het grote publiek.

Op Facebook laat supermarktketen Lidl weten dat de mening van klanten belangrijk is voor hen. “Vertel ons hoe jouw laatste winkelervaring was en maak kans op één van de 20 te winnen waardebonnen”, klonk het.

Honderden klanten reageerden op de vraag en er zijn duidelijk punten voor verbetering vatbaar als je alle reacties doorneemt.

“Ik vind de app heel jammer, mijn man gaat naar Lidl en heeft een oud model gsm. Kan nooit genieten van de korting in de app. Wanneer schaffen jullie dit dat eindelijk af, korting is korting, voor iedereen.”

“Lidl is veel duurder geworden. De sponsoring van de renners is de reden daarvan.”

“Als ik winkel in de Lidl iedere week, dan kan ik geen fruit kopen door de eenvoudige reden dat er geen papieren zakken zijn om dat fruit in te verpakken en daarom koop ik ik het bij de concurrent.”

Lidl is duur geworden. Mijn lievelingstoast is 2 keer opgeslagen met 20 cent op 3 maand tijd.”

“Sorry. Maar Lidl is zeker niet meer 1 van de goedkoopste warenhuizen. Producten die na maanden afwezig zijn en je niet meer kan vinden. De houdbaarheidsdatum zeer kort is van sommige producten. En het fruit na een paar dagen rot is. Soms heel onvriendelijk personeel. Neen Lidl is tegenwoordig niet meer zoals het vroeger was.”