Klanten willen deze aanbieding bij Action niet missen: superhandig in je keuken

door: MRO
Action
Afbeelding bron: MRO

Action biedt elke week enkele nieuwe deals aan op zijn webshop. Nu kan je bij de discounter een bijzonder handige dubbele airfryer kopen met twee trays en dat biedt heel wat voordelen bij het bereiden van je maaltijden. Een waardevolle toevoeging in je keuken.

Action verkoopt nu de Petra dubbele smart fryer met een vermogen van 2400 watt waarmee je maaltijden en snacks voor het hele gezin kan bereiden. De twee trays hebben elk een inhoud van 3,7 liter zodat je grote hoeveelheden kan bereiden.

Bovendien kunnen de twee trays ook los van elkaar worden ingesteld dankzij de sync cook instelling. Het toestel heeft 6 kookstanden en komt met een garantie van 3 jaar. Action verkoopt deze airfryer nu voor 89,95 euro, maar enkel op de webshop, te bekijken via deze link.

airfract
Afbeelding bron: Action

Welke voordelen heeft een dubbele airfryer?

Een dubbele airfryer zorgt voor heel wat voordelen bij het koken. Ten eerste is een dubbele airfryer efficiënter want met twee trays kan je twee soorten voedsel tegelijk koken, wat tijd bespaart. 

Twee trays maken het mogelijk om meer voedsel in één keer te koken, zodat je niet meerdere keren hoeft te koken. Bovendien is het zeer handig als je bepaalde voedingsmiddelen apart wilt houden vanwege allergieën of dieetbeperkingen. 

Het zorgt ook voor energiebesparing. Doordat je meerdere gerechten in één keer kunt bereiden, hoef je de airfryer niet meerdere keren op te warmen.

Een dubbele airfryer kan ook zorgen voor een betere smaak. Dit komt doordat je met twee trays gerechten gescheiden kunt houden. De smaken mengen niet. Dit kan helpen om de individuele smaken van je gerechten te behouden.