Leuke sfeer in je tuin of huis: Action verkoopt nu opnieuw artikel dat vorig jaar zeer populair was bij klanten

door: MRO
action
Afbeelding bron: MRO

Action pakt deze week uit met een artikel dat vorig erg in trek was bij klanten. Het gaat om een XXL vloerlamp die veel goedkoper is dan een vergelijkbare lamp die Kwantum verkoopt.

De XXL vloerlamp ging vorig jaar vlot over de toonbank bij Action en is nu opnieuw beschikbaar, maar enkel via de webshop. Deze designlamp van het merk Smartwaves kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De vloerlamp bestaat uit één geheel zodat je ze niet in elkaar hoeft te zetten. Bovendien heeft de LED-verlichting een levensduur van liefst 40.000 uren. 

De vloerlamp weegt 2,95 kg en is 110 cm hoog en wordt geleverd met een snoer van liefst 4 meter zodat je de lamp kan neerzetten waar je wilt, zelfs op plaatsen verder verwijderd van een stopcontact. 

Deze vloerlamp kan je via deze link bekijken op de webshop van Action en is nu te koop voor 49,95 euro.

vloerlampact
Afbeelding bron: Action

Hoe creëer je een leuke sfeer met een vloerlamp?

Kies de juiste positie voor je vloerlamp. Je kunt sfeer creëren door te experimenteren met de positie van de lamp. Bijvoorbeeld, het plaatsen van een vloerlamp achter een bank of stoel kan een gezellige, uitnodigende sfeer creëren.

Een andere tip is gebruik te maken van indirect licht. Laat het licht van de vloerlamp weerkaatsen tegen de muur of het plafond voor een meer diffuus en sfeervol licht.

Tags action